Leiden, Zuid Holland

De Rijschool in Leiden

RijbewijsSucces. De weg naar Succes

Waarom leerlingen voor Rijschool Leiden kiezen

Rijschool Leiden heeft alleen WRM-gecertificeerde rij instructeurs, daarnaast zijn de rij instructeurs van rijschool Leiden allemaal enthousiast en gemotiveerd om jou vliegensvlug naar je rijbewijs te begeleiden, onze rij instructeurs zijn getraind in het coachen van cursisten.
Door onze unieke lesmethode en de uiterst gedreven rij instructeurs zullen zij ervoor zorgen dat jij het maximale resultaat behaalt, elke les weer. onze rij instructeurs komen allemaal uit Leiden en omgeving, zo garanderen wij jou dat jij alle examenroutes kent voordat jij gaat afrijden, onze rij instructeurs gaan elke rij-examen mee en weten precies welke routes worden gereden door de examinators, deze kennis wordt weer gedeeld met elkaar en natuurlijk met jou! Neem nu een gratis proefles en maak kennis met Rijschool-Leiden.

Proefrijles

Neem een gratis proefrijles en maak kennis met Rijschool-Leiden, wij hanteren een bewezen lesmethode opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk, elke les is bij ons een uitdaging, onze rij instructeurs zijn getraind in het coachen van leerlingen, zij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Gratis proefles? Direct aanmelden!

 

EXAMENGARANTIE!

Neem jij een garantiepakket bij Rijschool-Leiden en lukt het niet de eerste keer dan zit het tweede examen al inbegrepen in je pakket.
Het geld dat je bespaart gebruik voor de lessen tussen de examens door zodat we nog eens goed kunnen werken aan de punten die fout waren gegaan bij het vorige examen. Wanneer je aan het einde van je pakket nog niet examen klaar bent kun je verder gaan met losse rijlessen.

 

Kijk ook eens naar :

rijschool Voorschoten

rijschool Oegstgeest

rijschool Sassenheim

Rijschool Wassenaar

Comments (0):

  • No comments yet, but you can be the first

Add comment:

Rijschool Leiden 2023