Leiden, Zuid Holland

Waarom Rijschool Leiden

Waarom zou jij kiezen voor rijschool Leiden?

Wij hebben hier alvast de voordelen voor jou op een rijtje gezet.

  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding
  • Helder, transparant en duidelijke stap voor stap aanpak
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingen kaart
  • Vaste, vriendelijke rij instructeur
  • Opleiding op maat
  • Scherpe tarieven
  • Geen wachttijd, direct starten
  • Her-examengarantie
  • Rijlessen plannen op tijden die jou uitkomen

Hoog slagingspercentage

Dankzij onze lesmethode opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk zijn al veel cursisten geslaagd. De opleiding verloopt in stappen, als de cursist het onderdeel met een voldoende afrondt dan stromen we door naar het volgende onderwerp. De vorderingen worden bijhouden middels een instructiekaart en ook besproken met de cursist. Deze lesmethode bevorderd de concentratie en de prestaties en voorkomt stress tijdens de rijopleiding.

Examengarantie

Rijschool rijbewijsSucces gelooft in zijn aanpak daarom hebben wij de garantiepakketten. Met een garantiepakket heb je examengarantie totdat jij je rijbewijs haalt. Mocht je toch zakken voor je eerste examen dan betalen wij al jou herexamens tot aan je rijbewijs. In het garantiepakket zit ook een tussentijdse toets bij  van het CBR.  Dit is een echte examen bij het CBR, zodat je al hebt  ervaren wat je te wachten staat. De tussentijdse toets verhoogt je slagingspercentage met 20%. Mochten tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen voldoende zijn dan krijg je vrijstelling voor je echte examen.

Spoedcursus specialist

Met spoed je rijbewijs halen in Leiden? Rijschool Leiden is de Spoedcursus specialist! Wij zorgen dat jij binnen 5 of 10 dagen je rijbewijs op zak hebt.

Helemaal op jou tempo. het begint allemaal met de gratis proefles zo krijgt je rij instructeur een indruk van je rijkunsten. Aan de hand van de proefles krijg je een advies over de benodigde rijlessen om te slagen. Je rij instructeur maakt een persoonlijk trajectplan en samen plannen jullie het examen en de rijlessen in.

Rijschool Leiden maakt gebruik van les- en instructiekaart

Als u rijlessen volgt bij ons krijgt u gegarandeerd lessen van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van een unieke lesmethode die de cursist stap voor stap alle onderdelen uitlegt. Deze onderdelen zullen helder en transparant worden uitgelegd, zodat u de juiste kennis opdoet. Heeft u vragen dan zullen de instructeurs altijd open staan voor u! Met onze leerlingenkaarten heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw vorderingen. Op deze kaarten worden de onderdelen die u beheerst afgevinkt. U heeft dus altijd een kaart bij de hand waar precies op staat welke onderdelen u nog moet behandelen en welke u al voldoende afgerond heeft. U krijgt altijd een vaste instructeur. Zodat deze u beter kan leren kennen en weet waar u nog moeite mee heeft. Rijschool RijbewijsSucces heeft ervaren en gemotiveerde instructeurs. Door hun ervaring weten ze precies waar je op moet letten en hoe iets uitgelegd moet worden. Ze kunnen u dus precies vertellen hoe u een situatie aan moet pakken. Ook wordt er duidelijk verteld hoe u een situatie in het vervolg beter had kunnen aanpakken. Verder is de instructeur altijd vriendelijk, zodat u tijdens de les een praatje kunt maken. Zo wordt het nog leuker om je rijbewijs te halen in Leiden!

Rijschool Leiden 2023