Leiden, Zuid Holland

Rijlessen in Leiden

Rijlessen leiden

Rijlessen Leiden: de proefles

Wil jij gaan rijlessen in Leiden? Rijlessen in Leiden doe je bij Rijschool-leiden. Rijschool Leiden heeft het allemaal, een hoog slagingspercentage, onbeperkt examengarantie, unieke lesmethode, altijd een vaste, vriendelijke rij instructeur en zeer scherpe tarieven. Schrijf je nu in voor een gratis proefrijles, en maak kennis met rijschool en onze lesmethode, bovendien krijg je na de proefles een advies over het aantal rijlessen dat jij nodig zal hebben en de kosten.

Rijlessen in Leiden tegen scherpe tarieven.

Een regulier pakket met 20 uur rijlessen en een examen inbegrepen voor slechts €975,-. Ga snel naar tarieven en bekijk al onze prijzen. Rijschool Leiden maakt ook gebruik van de leerlingvorderingenkaart en instructiekaart zo worden al je vorderingen nauwkeurig bijgehouden, de leerlingvorderingenkaart gaat met jou mee naar huis en de instructiekaart blijft bij je rij instructeur,zo weet je altijd waar je staat met je opleiding, je weet al wat je hebt gehad maar ook wat er de volgende les aan bod komt. Rijlessen in Leiden doe je dus bij Rijschool-leiden.

Rijlessen in Leiden met examengarantie

Bij Rijschool Leiden neem je rijlessen in leiden met examengarantie. Dat wil zeggen dat wanneer jij zakt voor je examen een herexamen zit al inbegrepen in je pakket, mocht het de eerste keer niet lukken, geen stress, binnen no time ga je dan weer op voor je volgende examen en dan hopelijk wel met succes dat felbegeerde roze papiertje bemachtigen.
Meer informatie over rijlessen in leiden of Alphen aan den Rijn ?
Binnenkort theorie examen op het CBR? Oefen voldoende oefen theorie examens: https://www.theorie-examen-oefenen.nl/theorie-oefenen
Wilt u meer informatie?
U kunt ons telefonisch bereiken onder het nummer: 0624455588
E-mailen kan via: info@rijschool-leiden.nl

Rijschool Leiden 2023