Leiden, Zuid Holland

over rijschool Leiden

De doelstelling

Het doel van rijschool rijschol Leiden is om je zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen, maar tegelijkertijd ook een verantwoorde verkeersdeelnemer van je te maken. Hiermee wordt bedoeld dat de cursist aan het einde van de rijopleiding op een zelfstandige en veilige manier aan het verkeer kan deelnemen zonder daarbij gevaar of hinder te leveren voor zichzelf of voor andere weggebruikers. Bovendien wordt je ook “het nieuwe rijden“ geleerd. Hierbij wordt de cursist geleerd zuinig en dus milieuvriendelijk te rijden. De cursist leert onder andere om tijdig te schakelen, tussen de 2000 en 2500 toeren, het belang van het op juiste spanning houden van de banden, bij lange stops motor uit, het gebruik van cruisecontrole, en nog veel meer weetjes om zuinig met het milieu om te gaan maar ook zuinig met je portemonnee.

spoedcursus rijbewijs

spoedcursus rijbewijs

geen zin om lang over je rijbewijs te doen? Wil jij binnen no time je rijbewijs halen? Schrijf je dan in voor het rijschool Leiden spoedcursus en wij zorgen ervoor dat jij binnen 5 of 10 dagen klaar bent voor je praktijkexamen. Het rooster en de rijlessen plan je samen in met je rijcoach, zo kan je dus je eigen tijd indelen. Rijschool Leiden is een begrip in Leiden en omgeving en leidt jaarlijks vele mensen naar hun rijbewijs. Je kunt direct beginnen met je rijlessen bij rijschool Leiden, dus wacht niet langer en schrijf je in voor de geheel gratis en vrijblijvende proefrijles en maak kennis met Rijschool Leiden en met onze unieke lesmethode.

More Info
opfris rijles Leiden

opfris rijles Leiden

Rijschool Leiden biedt ook rijlessen aan voor mensen die al een rijbewijs hebben, maar door omstandigheden bijna niet of helemaal niet aan het autorijden zijn toegekomen. Voor deze mensen bieden wij een opfriscursus aan van 90 minuten waar zowel de theorie als de praktijk word behandeld, zodat u weer met een veilig gevoel achter het stuur gaat zitten en bovendien weer helemaal op de hoogte bent van de allernieuwste ontwikkelingen en veranderingen in het verkeer.

Rijschool Leiden 2023