Leiden, Zuid Holland

Gratis proefles

Gratis proefles bij rijschool Leiden!

De proefles is altijd gratis en vrijblijvend bij autorijschool Leiden. Het vinden van een goede rijschool is geen gemakkelijke opgave. De gratis proefles is hier een uitstekende methode voor. Maak kennis met rijschool Leiden en schrijf je in voor een gratis proefrijles. De proefles duurt ongeveer 60 minuten. Je wordt thuis opgehaald door je rij instructeur. Na de kennismaking stappen we in de auto en begint de les met kennismaking van het voertuig. Je leert wat ideale stuur en zithouding is. Verder ga je kennismaken met de bediening van de auto en daarna ga je de weg op. Als je nog helemaal geen rijervaring hebt begin je met alleen het sturen en dan neemt je rij instructeur de rest van de bediening voor zijn rekening. Je rij instructeur begeleidt je naar je een rustige plek waar je de verschillende stuurmethodes leert kennen en toepassen. Als dat eenmaal beheerst dan mag je gas geven en remmen. Enthousiast? Schrijf je in voor de gratis proefles van rijschool leiden.

De doelstelling

Het doel van rijschool rijbewijsSucces is om je zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen, maar tegelijkertijd ook een verantwoorde verkeersdeelnemer van je te maken. Hiermee wordt bedoeld dat de leerling aan het einde van de rijopleiding op een zelfstandige en veilige manier aan het verkeer kan deelnemen zonder daarbij gevaar of hinder te leveren voor andere weggebruikers. Bovendien wordt je ook “het nieuwe rijden“ geleerd. Hierbij wordt de leerling geleerd zuinig en dus milieuvriendelijk te rijden. De leerling leert onder andere om tijdig te schakelen, tussen de 2000 en 2500 toeren, het belang van het op juiste spanning houden van de banden, bij lange stops motor uit, het gebruik van cruisecontrole, en nog veel meer weetjes om zuinig met het milieu om te gaan maar ook zuinig met je portemonnee.

Beste rijschool in Leiden

Rijschool RijbewijsSucces is de ideale rijschool om met succes je rijopleiding te volgen. Wij hebben al de benodigde kwaliteiten in huis. Rijschool RijbewijsSucces heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Dit komt door onze bewezen unieke lesmethode opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk. Op deze manier lopen we stap voor stap de rijopleiding door. Na elke onderdeel wordt je getoetst, en dan pas gaan we weer verder naar het volgende onderdeel. Op de instructiekaart wordt precies bijgehouden wat je hebt gehad en wat je de volgende les kan verwachten, de cursist weet altijd wat hij kan verwachten. Professioneel en persoonsgericht.

Scherpe tarieven

Rijschool Leiden hanteert zeer scherpe tarieven. De proefrijles is altijd gratis! Zo heb jij de kans om kennis te maken met je rij instructeur en onze lesmethode. een losse rijles kost: €55,- bij rijschool Leiden. Je kan kiezen uit pakketten inclusief een praktijkexamen maar je kan er ook voor kiezen om losse rijlessen te nemen. de keuze is geheel aan jou.
Na de proefrijles krijgt je een advies over het aantal te verwachten rijlessen.

Rijschool Leiden is de snelweg naar je rijbewijs. Volg je een rijopleiding bij ons dan geniet je van de vele voordelen die onze rijschool te bieden heeft. Zo kan je de theorie leermiddelen bij ons kopen tegen zeer scherpe tarieven maar je kan ze ook lenen tot aan je theorie examen. Rijschool Leiden is er voor jou!

Spoedcursus rijbewijs
Ook voor een spoedcursus ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen 5 of 10 dagen je rijbewijs, wij maken het mogelijk voor je! Rijschool Leiden is gespecialiseerd in spoedcursussen. wil jij een spoedcursus volgen neem dan contact op met rijschool Leiden en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je aan een rijopleiding beginnen? schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en haal binnenkort nog je rijbewijs.

Rijschool Leiden 2023