Leiden, Zuid Holland

Blog

Goedkoop rijlessen

Rijschool Leiden

Op zoek naar rijschool leiden? Ben jij op zoek naar een rijschool waar je in een veilige, leuke en leerzame omgeving je rijbewijs wordt haalt? Dan ben je bij Rijschool Leiden aan het juiste adres. Autorijschool Leiden is een gedegen rijschool met ervaren en vriendelijke rij instructeurs die klaar staan om jou op jouw tempo naar je rijbewijs te begeleiden. Onze rijcoaches zijn getraind in het coachen van cursisten om het optimale resultaat resultaat te bereiken. elke les weer! Autorijschool Leiden maakt gebruik van de leerlingen vorderingen kaart, dat is een handige kaart waar al je lessen op staan, zodra we een onderdeel hebben afgerond dan vinken we dat onderdeel af en gaan we door naar het volgende onderdeel. zo weet jij altijd waar je staat met je rijopleiding maar ook wat je de volgende les kan verwachten. “Leuk en leerzaam” is onze motto dus naast het serieuze werk is er tijdens de les altijd ruimte voor humor bij rijschool Leiden.

Gratis proefles bij rijschool Leiden!

De proefles is altijd gratis en vrijblijvend bij autorijschool Leiden. Het vinden van een goede rijschool is geen gemakkelijke opgave. De gratis proefles is hier een uitstekende methode voor. Maak kennis met rijschool Leiden en schrijf je in voor een gratis proefrijles. De proefles duurt ongeveer 60 minuten. Je wordt thuis opgehaald door je rij instructeur. Na de kennismaking stappen we in de auto en begint de les met kennismaking van het voertuig. Je leert wat ideale stuur en zithouding is. Verder ga je kennismaken met de bediening van de auto en daarna ga je de weg op. Als je nog helemaal geen rijervaring hebt begin je met alleen het sturen en dan neemt je rij instructeur de rest van de bediening voor zijn rekening. Je rij instructeur begeleidt je naar je een rustige plek waar je de verschillende stuurmethodes leert kennen en toepassen. Als dat eenmaal beheerst dan mag je gas geven en remmen. Enthousiast? Schrijf je in voor de gratis proefles van rijschool leiden.

Goedkoop rijlessen

Ook voor goedkoop rijlessen ga je naar autorijschool leiden. Een losse rijles neem je bij autorijschool leiden al voor 45 euro. dat is vele malen goedkoper dan onze concurrenten. Neem je een pakket dan kosten de rijlessen 43 euro!
Koop geen kat in de zak en neem slim rijlessen bij rijschool leiden. De rijles duurt bij ons minimaal 60 minuten. Bij andere rijscholen duurt een rijles 50 minuten. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij begeleiden je van het begin tot aan je rijbewijs. Zo hoef je bij rijschool leiden geen dure theorieboeken kopen of naar een dure theoriecursus. Bij ons krijg je de theorieleermiddelen te leen tot dat jij slaagt voor je theorie. Verder krijg je tijdens de praktijklessen ook de nodige theoriekennis mee. Haal snel en goedkoop je rijbewijs. Onze vriendelijke en kundige rij instructeurs staan klaar om jou klaar te stomen voor dat roze pasje.

Waarom rijschool Leiden?

Wij hebben hier de voordelen voor jou op een rijtje gezet.

  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding
  • Helder, transparant en duidelijke stap voor stap aanpak
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingen kaart
  • Vaste, vriendelijke rij instructeur
  • Opleiding op maat
  • Scherpe tarieven
  • Geen wachttijd, direct starten
  • Her-examengarantie
  • Rijlessen plannen op tijden die jou uitkomen!

Onbeperkt examengarantie

Onbeperkt examen doen tot dat jij slaagt? Ook dat kan bij rijschool Leiden. Rijschool leiden gelooft in zijn aanpak. Daarom hebben wij de garantiepakketten geïntroduceerd. Dit zijn unieke pakketten in de rijschool wereld. Bij de garantiepakketten mag jij onbeperkt herexamens doen op kosten van de rijschool. Een herexamen kost 260. Mocht jij dus onverhoopt de eerste keer zakken voor je eerste examen. Dan is het volgende en alle andere examens op kosten van de rijschool. Zo bespaar je vele honderden euro’s en wordt je rijbewijs in halen leiden zeker een succes. Bij het garantiepakket zit een ook een tussentijdse toets ter waarde van 230 euro. De tussentijdse toets is een proefexamen bij het CBR met een echte examinator. De tussentijdse toets doe je wanneer je ongeveer op 80 procent van je rijopleiding zit. Na de tussentijdse toets krijg je tips en verbeter punten mee van een echte CBR examinator. Mocht je tijdens de tussentijdse toets de bijzondere verrichtingen goed uitvoeren dan krijg je daar vrijstelling voor je echte examen. Daarna ga je pas op voor je echte examen. Optimaal voorbereid begint bij rijschool leiden.

Opfriscursus autorijden leiden

Je hebt al jarenlang je rijbewijs maar het is alweer een tijdje geleden dat je achter het stuur hebt gezeten in leiden. De oorzaak hiervan is dat je geen auto nodig had, door ziekte of een traumatische ervaring in het verkeer. Rijschool leiden heeft nu de oplossing voor jou. Rijschool leiden biedt je een korte opfriscursus autorijden aan zodat je weer zelfverzekerd en up to date achter het stuur zit. Het huidige verkeer is veel drukker dan 20 jaar geleden. De opfriscursus autorijden Leiden begint met een intake waar er wordt besproken wat je precies wilt oefenen. Rijschool leiden maakt dan een op maat gemaakt rijlesplan. De opfriscursus duurt tussen de 3 en 5 uur. Het is ook mogelijk je aan te melden voor een rijtest leiden. Om verschillende redenen moeten mensen een rijtest doen bij het CBR Leiden. Rijschool leiden heeft veel ervaring met rijtest in Leiden en opfriscursus autorijden in Leiden.

Comments (0):

  • No comments yet, but you can be the first

Add comment:

Rijschool Leiden 2022