Leiden, Zuid Holland

FAQ

Rijopleiding Leiden : Eerste rijles Gratis!

Rijopleiding volgen in Leiden

Wil jij een rijopleiding volgen in Leiden? Dan ben je bij rijschool Leiden aan het juiste adres.
Rijschool Leiden biedt complete verzorgde rijopleidingen in Leiden en omstreken. Wij helpen je om zo snel mogelijk, maar in jou tempo naar het rijbewijs toe. Onze doel is om van jou een veilig en verantwoorde bestuurder te maken die geen gevaar of hinder levert voor zichzelf of voor andere weggebruikers en dat allemaal in zo een kort mogelijk tijdsbestek.

Beste rijschool in Leiden

Rijschool Leiden is de ideale rijschool om met succes je rijopleiding te volgen. Wij hebben al de benodigde kwaliteiten in huis. Rijschool Leiden heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Dit komt door onze bewezen unieke lesmethode opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk. Op deze manier lopen we stap voor stap de rijopleiding door. Na elke onderdeel wordt je getoetst, en dan pas gaan we weer verder naar het volgende onderdeel. Op de instructiekaart wordt precies bijgehouden wat je hebt gehad en wat je de volgende les kan verwachten, de cursist weet altijd wat hij kan verwachten. Professioneel en persoonsgericht.

BASIC QUESTIONS:

 • Waar kan ik de rijschool machtigen?
  Voordat je rijschool examen kan reserveren moet je de rijschool machtigen. dat doe je op: mijn.cbr.nl
 • Hoe vraag ik mijn theorie examen aan?
  dat doe je op de via de website van het CBR mijn.cbr.nl
 • Waarom is het verstandig om zo snel mogelijk je theorie te behalen?
  Ben je onvoldoende bekend met de theorie, dan rij je vaak onzeker. Bijvoorbeeld als je niet precies weet hoe hard je ergens mag of een voorrangssituatie niet goed herkent. Ook al heb je je theorie-examen gehaald, pak ook dan nog eens je theorieboek erbij om je rijles voor te bereiden of na te lezen hoe de regels zijn in een verkeerssituatie die tijdens je rijles niet goed ging. Je moet in bezit zijn van je theorie om aan de tussentijdse toets of praktijkexamen te mogen deelnemen.
 • Waar kan ik de slagingspercentages vinden van alle rijscholen in Leiden?
  op de website van het CBR  https://www.cbr.nl/nl/rijschoolzoeker
 • Wat is een rijles?
  Wat is een rijles? Een rijles is een onderdeel van de rijopleiding die je volgt voor het behalen van je rijbewijs. Tijdens een rijles leer je stap voor stap te rijden in een motorvoertuig en doe je ervaring op in het verkeer. Samen met een rijinstructeur ga je de weg op waar je leert om het voertuig te beheersen en te rijden volgens de algemene verkeersregels. zo werk  je samen met je rijinstructeur naar je praktijkexamen bij het CBR..

VEELGESTELDE VRAGEN:

 • Moet ik een theoriecertificaat hebben voordat ik kan beginnen met rijlessen?
  Nee,  je kunt in het verloop van de rijopleiding je theoriecertificaat halen.
 • kan ik een spoedcursus voor mijn rijbewijs in Leiden volgen?
  Met het Rijschool Leiden spoedpakket kunt al binnen 10 dagen uw rijbewijs op zak hebben. Rijschool Leiden is de specialist in spoedcursussen.
 • Kan ik met 16,5 jaar rijlessen bij jullie volgen ?
  Ja dat kan! Je kan beginnen met je rijlessen voor je autorijbewijs vanaf 16,5 jaar. Je theorie kan je al op je 16de halen.
 • Kan ik zelf bepalen wanneer ik rijles krijg?
  Ja, rijschool rijbewijssucces geeft les van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.00 tot 21.00 uur les en op zaterdag van 08.00 tot 17.00.

ADD QUESTION:

Rijschool Leiden 2023